Gårdagens Look |Energikrävande dag

Byxor: Sellpy (Bershka) | Tröja: H&M (Köpte för presentkort, i vanliga fall köper jag inte från dem)

God kväll kära ni! Vilken dag. Knappt varit hemma. Knappt tagit det lugnt. Nu ska jag försöka varva ner. Har en skål med nötter och ett glas med cider (alkoholfri) bredvid mig på soffbordet. Youtube på i bakgrunden. Ska försöka varva ner nu efter dagen. Vad har jag gjort då som har varit så pass energikrävande kan en fråga sig? Jo det ska jag berätta.

Till att börja med har det varit några tröttsamma nätter med Sandrea, hon har inte sovit bra vilket resulterar i att jag som mamma inte sover bra. I natt sov hon när hon fick komma till min säng men istället låg jag där och var klarvaken. Lite orättvist kan en tycka. Att jag fick för lite sömn var inte optimalt eftersom jag redan var psykiskt trött från mitt möte med psykologen. Tänk att nåt som ska göra nytta för en kan vara så energikrävande?
Det som tog energi idag var trippen till habiliteringen. Var hemma en timma efter att ha lämnat Sandrea och då gjorde jag mig i ordning och såg till att allt jag behövde fanns med. Att åka kommunalt tar väldigt mycket av min mentala energi och att sedan lyssna på en annan människa. Även om jag är intresserad till en viss del så krävs det en del av mig. Måste reflektera lite över hur jag fungerar, samtidigt blir jag lite uttråkad eftersom det mer eller mindre är repris på nåt som jag gjorde för 3 år sedan. Måste gå på diagnossamtalen för att få delta i diagnosgrupperna senare. Fick gå om det eftersom jag aldrig hann avsluta sist.
På vägen hem stannade jag på McDonalds och sedan på The Body Shop. Fyllde på tanken, betalade för två cheeseburgare men fick tre så blev extra påfylld. Min hudvård blev påfylld hos The Body Shop. Ska testa en ny ansiktskräm, varit sugen på deras serie Drops of Youth och nu var de nedsatta med 20%. Den serien är ju lite dyrare än de andra men kanske bra? Rengöring blev också en ny men från en välbekant serie, deras foaming cleanser med tea tree.
Kom hem vid två och hade en timma på mig att andas lite. Andades i trettio minuter innan jag började plocka i köket. Ville få bort det värsta innan det var dags att hämta Sandrea. Direkt från förskolan gick vi hem till min styvmor och pappa. Där fick det bli lite blandat av att springa efter Sandrea och sitta lite. Slapp laga mat iallafall.

En sån här dag kan verkligen köra slut på mig.....

Gillar