Gå in med positiv känsla

God morgon måndag! Hur mår ni idag? Jag har inte hunnit känna efter riktigt än men vet att jag var så trött att två alarm gick och upp kom jag inte för än en timme efter första larmet.
Nya tag den här veckan. I vanlig ordning satsar jag på en rätt lugn måndag förutom att det finns lite måsten som ska bockas av. Går in i den nya veckan med positiv känsla. Försöker boosta mig själv med positiva tankar och beröm som "va grym jag är som fixar detta och får ihop det". Så viktigt att tänka bra tankar om sig själv och ge sig själv beröm. Måste säga att det är något som händer oftare och oftare för mig.

Fyller år på fredag och vill göra allt för att ha en fin vecka. Njuta, ta hand om mig själv och försöka må så bra som jag kan göra. Planera för att skapa en bra födelsedag, familjen kommer på kvällen men vill se till att hela dagen blir bra. Göra allt som jag tycker om att göra på en perfekt dag. Ska se till att det inte finns några måsten då så att jag bara kan slappna av.

Har ni några planer för veckan?

Gillar

Kommentarer

Ovalroses
Ovalroses,

God morgon! väldigt trött är vi här i hushållet. vår bebis på 6 månader sov mellan 22-07 men ändå är vi trötta som jag vet inte vad xD Våra planer i veckan blir nog att köpa D-vitamin ifall det är därför vi är trötta just nu.

nouw.com/ovalroses
taylorsroom
taylorsroom,
Förstår dig precis!! Haha trots en bra natt är man trött 😋 Låter som en bra idé tycker jag! Försöker ständigt komma ihåg att ge lillan sina droppar haha
nouw.com/taylorsroom