Fredagskänslor | Han har jätteont

Fredag och planerar att ha en lugn och skön fredag. Pyssla lite hemma men har inga krav på mig att åka hemifrån idag. Ska sitta på sellpy och leta efter pyjamas åt Sandrea då hon har växt ur det mesta, det är det enda måste jag har idag. Finns en plan för en filmkväll ligger i mitt bakhuvud. Har ni några fredagsplaner?

Igår var jag med Enzo till veterinären igen och det visa sig att det inte är bakbenen som är problemet utan hans rygg. Han har jätteont i ryggen. När veterinären kom ut och berätta att han hade jätteont brast det i mig och jag höll på att börja gråta. Tvekade inte en sekund när hon fråga om vi kunde röntga.
Han fick lugnande inför röntgen, jag och Sandrea fick sitta med honom tills hans somna, under tiden hade jag en sån klump i magen. Började gråta. Minuterna när vi vänta på resultatet från röntgen kändes som en evighet. Försökte att inte tänka det värsta. Tack och lov såg röntgen bra ut, såg ut som en salukis rygg ska se ut. Antagligen är musklerna stela och han ska fortsätta med smärtlindring en månad till och sedan ska vi prata med veterinären igen. Hoppas att han blir bra snart!
Kan tillägga att han har charmat in sig där på kliniken. Dom tycker han är så snäll. Inte ens när han visa att han hade ont gjorde han något aggressivt utan försökte bara komma undan. Fick ge spruta utan problem. Men klart när han fick lugnande behövde han min närhet för att slappna av.

Nu ska vi få den här fredagen att börja rulla på. Dags att drick upp kaffet och ge lilla damen sin frukost innan det är dags för en morgonpromenad. Önskar er en fin fredag!

Gillar

Kommentarer