Fredagskänsla

Hej på er! Jag välkomnar fredag och helg. Dock blev gårdagens planer med min hyresvärd uppskjutet till idag och imorgon. Fast det ska bli mysigt att ha lite helgfix med henne. Nu när hon är iväg en sväng ska jag passa på att vila lite och fixa här hemma.
Idag avbokade jag mitt möte inne i Strängnäs för att jag kände att det nästan blev för mycket. Har verkligen kört i 120 sen jag flyttade och nu kände jag att jag behövde lyssna på min kropp som säger ifrån. Känner mig som sagt lite småsjuk så då behövs vila för att bekämpa det som händer i min kropp just nu.

Senaste tiden har jag känt mig undermedvetet stressad. Min lösning har varit att gå och vila för att glömma omvärlden ett tag. Nu vill jag försöka hitta sätt som inte innebär att jag sover bort 2 timmar om dagen men som ger mig ett lugn. Börjar fundera på om jag ska testa yoga och meditera. Har hört en del positivt om båda. Har någon av er testat det?

Gillar

Kommentarer

Ninni Undén,
Yoga är skitbra! Men det kan vara lite svårt att göra det på egen hand tycker jag. Hemma skulle det aldrig funka på mig, men när jag för ett par år sedan gick till en grupp kunde till och med min högvarvade hjärna koppla av lite. 😊 Det är alltid värt att testa!
beautyandlace.se/