Fräsch start på morgonen | Recension av hudvård

God morgon eller förmiddag! Hur mår ni idag? Vaknat på rätt sida? Själv har jag vaknat på rätt sida. Begav mig ut i skogen med Enzo och växlade promenad och joggning. Enzo verkar älska att jogga och han följer mig så fint då. Som sagt så varvade vi lite då min kondition inte är den bästa och för att det är lite kvavt ut, sen skulle han såklart få möjligheten att göra sina behov. Kändes ändå som en riktigt bra start på dagen. Nöjd med mig själv för att jag gjorde nåt som gynnade både mig och Enzo.
För ett tag sen beställde jag hem ny hudvård för mig. Jag är en sådan person som inte vill ha för många steg. Det ska gå snabbt och enkelt men ändå vara effektivt. Tycker nu att jag har fått ett vinnande koncept. Ibland använder jag extra produkter om det känns som att huden behöver det men annars är det dessa två. Tänkte att jag slänger in en snabb recension av dessa då jag vet att det har önskats och för att det är en del av min morgon att använda dem.

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Wash
Min första tanke var att det skulle vara en direkt mirakelkur men så är det inte. Den känns som en långsiktig lösning. Jag har senaste året haft en hel del problem med acne och nu tycker jag att det börjar kännas mer stabilt. Har inte lika mycket som när jag började använda den här rengöringen, känns som den ger mig mer balans. Ska definitivt testa fler ur serien med tea tree.


The Body Shop Hemp Heavy-Duty Face Protecter
Den är ämnade för torr hud och det fungerar underbart. Mitt ansikte älskar den här krämen. Lagom fet och återfuktande. Sjunker snabbt in huden och jag känner att jag får en len och fräsch hud. Kommer definitivt fortsätta använda den.

Gillar

Kommentarer

Saga,
Kul med tips! Älskar bodyshops produkter 😊
nouw.com/saganilssons
Amanda (Swedish Passport),
Åh, låter ju som två riktigt bra produkter, tack för tipsen! 😊
swedishpassport.com
enna,
Kul med lite skönhetstips, face washen ska jag verkligen ta till mig 😊
sayyeastofashion.blogg.se