Förrådet.

På något sätt lyckades jag ta mig igenom förrådet.

Somnade runt två i natt tack vare min underbara dotter. Tanken var från början att lägga mig tidigt för att orka med dagens projekt som var förrådet. Gå igenom för att se vad som kan slängas, rensa ut barnkläder som ska tillbaka till en kompis och såklart organisera lite för att skapa bättre ordning.
Gubben hade inte så höga förväntningar på att jag skulle orka med det med tanke på natten men jag tänkte om det inte sker idag lära säkert Sandrea vara sjuk imorgon så att det inte blir gjort. Det var bara att ta tag i det. Tog mig drygt en timma. Tack och lov var det grovsorterat redan och behövde bära ut det som ska till soptippen och organisera upp barnkläderna som ska vidare. Gick igenom lådorna lite snabbt för att se om det var något som skulle kunna åka vidare. Lite smått och gott kunde få säga farväl. Så fort vi har lämnat iväg alla barnsaker kommer det se riktigt bra ut i förrådet. Har till och med lagt mina studiolampor på en mer tillgänglig plats ifall jag kommer igång och filmar mer så kan jag smidigt och enkelt gå ner och hämta dem.
Tog också upp mitt tyngdtäcke i hopp om att det ska hjälpa mig med sömnen. Nu när Sandrea inte sover med mig längre på samma sätt som tidigare kan jag faktiskt använda det utan att oroa mig för henne.

Nu är jag helt slut och kommer troligen ligga raklång i soffan tills det är dags att hämta Sandrea. Vila behövs verkligen nu. Har redan en kanna te här.

Gillar