Förbjuden att gå i skogen

En vanlig fotopromenad skulle det bli tillsammans med mamma och Enzo. Ville passa på medan vädret var på våran sida. De mörka molnen låg i bakgrunden och lurade och blev allt mörkare. Såklart ville jag passa på att gå en längre promenad med Enzo när vi hade mamma med oss. In i skogen begav vi oss.
Jag lyckades ge alla en hjärtattack när jag promenerar och samtidigt tittar bakåt för att prata med mamma för helt plötsligt närmar jag mig marken i en väldigt konstigt vinkel. Foten viker sig och jag landar på sidan av benet. Som tur landar jag varken på magen eller kameran. Foten går att röra på och jag vill fortsätta gå. Mamma tittar tveksamt på mig och tycker nästan att vi ska vända tillbaka men jag säger att en ska fortsätta gå på foten om den är vrickad. Efter en liten stund försvinner smärtan i foten. Mamma tog över Enzo en stund och han tittade oroligt på mig men jag klappade honom och sa att allt var okej, han kunde gå vidare efter det.
Nu har mamma förbjudit mig att ta skogspromenader, får max gå en liten sträcka som är mellan den stora vägen och en landsväg. Tror till och med skogspromenad bakom huset är förbjuden nu. Det handlar bara om en och en halv dag till med promenader för på måndag åker Enzo till C för att vara där tills jag och Minitrollet kommer hem. Ska överleva utan min skog tills dess.

Gillar

Kommentarer