Födelsedag & Fars dag

Hade en enkelt och fin födelsedag igår. Inget komplicerat. Hemma under dagen som en vanlig dag med Gubben och Sandrea. Åt kebebtallrik och pizza till lunch så jag slapp laga mat. Omtänksamt. På eftermiddag gick vi över till min pappa. Bestämde att det var enklare att fira där så att vi alla skulle få plats.
Där var det uppdukat med afternoon tea. Scones, ostar, marmelad, muffins, kakor och praliner. Himmelskt gott. Tror min styvmor kan ta åt sig äran för allt detta goda. Hon brukar hålla igång och baka. Till sist var det dags för tårta. En tårta med hallon och passionsmousse. Underbar kombination.
Fick enkla presenter i form av presentkort och pengar, och en receptbok. Inte mer än vad jag behöver. Är så tacksam. Från Gubben fick jag att jag skulle klippa mig.

Idag är det fars dag! Grattis Gubbis! Vi väckte Gubben med ett kort och kaffe på morgonen. Där efter när vi var redo begav vi oss iväg till lekparken. Först gick vi inte och titta på hönsen och kaninerna. Sist jag och Sandrea var där fick hon klappa en kanin. Idag var det ingen personal på plats så tyvärr kunde vi inte det men hon sa hej till Nils då som vi klappade.
Spana sedan på fåren med pappa innan vi gick vidare för att åka ruschkanan som är helt besatt av. Hon lyckades dock göra ett dopp i sanden med ansiktet när hon kom ner men vi borstade bara av sanden och sedan ville hon fortsätta.

Vi avslutade vår lilla utflykt med att gå och fika på det lokala kaféet. En latte och morotskaka till mig, dubbel espresso och blåbärspaj till Gubben och Sandrea fick äta från oss båda. Tror hon fick i sig mest av oss alla tre.
Nu tror jag vi kommer mest ta det lugnt och mysa resten av dagen. Har The Hobbit på här i bakgrunden. Lite stolt över att Gubben äntligen kollar på dom filmerna. Tar åt mig lite ära för det. Ska hoppa ner i soffan och göra honom sällskap.

Gillar