Fjärde dagen

God morgon och hej fredag! Har ni vaknat på rätt sida idag? Jag tror att jag har det. Morgonkaffet sitter just nu här bredvid mig på bordet. Ska låta den göra sin nytta innan det är dags att ge sig ut på morgonsväng med Enzo.

Inne på fjärde dagen efter operationen för Enzo. Dom mest riskfyllda dagarna är över tror jag, han ska ta det lugnt sex dagar till men tror att vi kan från och med imorgon gå lite längre än vad vi har gjort hittills. Sen operationen har vi endast gått runt på kvarteret just för att inte riskera hundmöte eller något liknande som gör att han spräcker upp stygnen.
Märker att han inte är sig själv till hundra än, inte lika exalterad över att gå ut och trött. Det är klart, när han inte får äta smärtstillande känns det i kroppen på ett annat sätt. Kan också bero på att han tycker att dagarna är långa och tråkiga för att han inte får göra något.

Lyckades igår får en hel del gjort, iallafall det jag hade tänkt. Idag är målet att fortsätta i samma anda. Ska fotografera bilder till inlägg, försöka hitta rätt känsla inom mig för självporträtt bara. Fortsätta att skriva på kommande inlägg som jag har i huvudet och även göra research inför det. Ska även lägga in en timma idag för ett eget projekt som jag har börjat arbeta med. Mitt mål är att försöka göra allt som jag har planerat för dagen. Önska mig lycka till!

Har ni något roligt planerat denna fredag?

Gillar

Kommentarer