Fjärde Advent & Sista Bond

Fjärde Advent. Fem dagar kvar. Tänk att det är dags igen. Julafton närmar sig. Sista julklapparna behövs köpas om vi kan lyckas hitta dem. Två som jag knappt vet vad vi ska köpa till dem. Min bror och min pappa. Kanske försöker åka iväg idag eller imorgon för att ordna det sista.

Igår blev vår biodejt av. Sandrea mådde så pass bra att pappa och hans fru vågade att vara barnvakt. Det hade varit snopet om de också blev sjuka nu till julafton men det kändes rätt säkert.
Vi såg nya och sista 007 No Time To Die. Helt klart annorlunda och oväntat slut. Inte alls vad jag förvänta mig. Lite tråkigt att filmerna är slut nu. Att det inte blir några fler. Men allt har sin tid och tiden för Bond är över efter nästan 60 år. Har sett alla filmer minst en gång. Alla 25. Måste vara den längsta filmserien någonsin.
Det var otroligt mysigt att få komma iväg, bara jag och Gubben. Lite tid tillsammans att göra något kul. Inte bara måsten. Får se när nästa gång blir.

Något som måste göras idag för att hinna bli klar med till julafton är att ta julbilden på Sandrea. Har värsta idéen i mitt huvud och måste hinna redigera klart den till julafton. Har ingen aning om Sandrea kommer bli hemma fram till jul eller inte. Hon snorar fortfarande lite men inte mycket. Vet inte hur mycket tid jag kommer kunna lägga på det. Återstår att se.

Hoppas ni har en trevlig helg!

Gillar