Filmkväll var planerat för mig.

Kattnätet på balkongen gjorde en häftig skugga i taket under en eftermiddag i veckan.

God morgon! Helg som jag välkomnar. En helg som vi kommer gör annat än att vara hemma hela tiden. Idag är planen att träffa Petra, var otroligt länge sen vi träffades nu. Vi hade middag ute när Gubben var här och kunde passa lillan men sen dess har vi inte träffats. Sandrea ska följa med den här gången.

Igår eftermiddag fick Sandrea äntligen hänga med sin morfar som hon saknat. När jag berätta de gyllene orden "vi ska gå till morfar" sprang hon runt av lycka och ropa "ja ja ja ja". Det var så härligt att se. Som hon har väntat på dom orden. Jag hade en liten diabolisk plan bakom att gå till morfarn. Hoppades på att hon skulle somna lätt på kvällen och mycket riktigt det gjorde hon. Blev perfekt eftersom en filmkväll var planerad för mig. Nya Matrix stod på mitt filmschema. Vill ni läsa en recension? Är lite sugen på att skriva filmrecensioner igen.

Nu ska jag ha ett ryck i lägenheten och gör lite fint inför helgen. Busa runt med lilltjejen står också på schemat. Vill trötta ut henne så att hon somnar enligt schemat.
Vad ska du göra i helgen?

Gillar