Fåren tittade fram.

Hade ett litet skratt när jag stod utanför och väntade på att Sandrea skulle komma. Hon kommer ut utan byxor och ställer sig mot glaset på ytterdörren. Tröja, blöja, strumpor och sina inneskor men inga byxor. Första tanken var att hon precis hade fått en blöja bytt men nej. Hon hade spillt en massa vatten på sig och personalen hade inte hittat extra byxor. Jag blev förvånad och var bombsäker på att det fanns. Mycket riktigt, det fanns men dom hade missat påsen som hängde gömd bland ytterkläderna. För mig gör det inget, var ju bara att dra på henne byxorna.
Idag bestämde jag att vi skulle besöka parken och hennes kompisar där efter förskolan. Idag hade vi turen att fåren tittade fram så hon kunde säga hej till dem ordentligt. Sedan plaskade hon runt i stor pöl. Var första ordentliga hoppningen i pölar med mig, hon har säkert hoppat i pölar på förskolan. Det var kul att se, hon var otroligt nöjd med att plaska runt där. Konstigt nog var hon inte blöt på strumpan när vi kom hem för hon hade vinterskor på sig.

Nu är dagen är avklarad. Jag har gjort mina måsten och lite till. Började till och med rensa och organisera redan idag. Det kommer att komma i en video. Kändes skönt att ha en produktiv dag och att skiva en lista som jag kunde bocka i. Gav mig en mental klapp på axeln för varje kryss. Har inte heller känt något direkt ångest heller. Var lite frustrerad ett tag över att jag inte hitta några jättebra extrapriser dock men har insett att jag inte behöver handla mat för än på onsdag så det är skönt.
Nu kan jag slappa här i soffan med gott samvete. Hur har eran dag varit?

Gillar