Få ut mer av dagen

Väckarklockan ringde sex idag, en enda enkel anledning bakom det. Jag vill få ut mer av dagen. Få lite extra tid på morgonen och förhoppningsvis lite egen tid. Vilket jag verkat har fått. Hade inga problem med att komma upp ur sängen och jag gick raka vägen till kaffebryggaren. Under tiden kaffe kokades laddade jag en tvättmaskin, tvättade ansiktet och plockade lite plotter. När lillan vaknar kommer jag starta maskinen. Sedan sätta igång med dagen.
Ett lager med dimma hänger utanför mitt fönster. Gör att träden utanför mitt köksfönster ser lite extra mystiska ut. Tycker det är så härligt att ha en liten skog där. Får mig att tänka på när Katniss i Hungerspelen ska välja utsikt att ha i sovrummet och får upp en skog. Hoppas att dom aldrig får för sig att bygga något på den sidan. Jag kan också se hur löven sakta ändra färg utanför. Sakta men säkert börjar det poppa upp gula och orangea löv.

Idag mår jag bra. Känner mig inspirerad och motiverad. Om allt går som planerat ska jag fortsätta att rensa. Jag har kommit överens med pappa att han ska hämta mitt skräp på lördag så måste få så mycket som möjligt gjort idag och på fredag.
Tror jag känner en kreativ inspiration också. Funderar på att ta en långpromenad nu på morgonen och ta med kameran. Gå till vackra Riddersvik och se om hösten har tagit sig dit. Fota och se vad jag kan skapa för något. Om energin och tiden finns på eftermiddagen vill jag gå till rastgården också. En sak i taget. Börjar med morgonpromenaden och ser var den för oss, sedan försöka ta tag i hemmet.

Gillar

Kommentarer