Ett stort steg

God förmiddag fina ni! Inatt skrev jag att jag gjorde något för mig själv, ett stort steg i att utforska den jag är igen. Ja det går väl inte att missa bilderna. Klippte av mig håret och blev blond dessutom! Känns så sjukt skönt, känner mig fräsch för första gången på evigheter. Har haft kort hår tidigare så det var inget främmande för mig och visste att jag passade i det. Dock så har jag aldrig haft såhär kort hår tidigare.
Jag har haft impulsen att klippa mig kort igen och började fundera på varför jag började spara håret, dock klippte jag min sidecut för två år sen men fortfarande hade jag strävan att ha längre hår. Insåg att anledning bakom det var för att mitt ex ville att jag skulle spara håret. Nu klippte jag av det för att se om jag ville ha långt hår för min skull eller för hans skull. Just nu känns det som att det var för hans skull för igår kväll gick jag runt med ett fånigt leende och var så nöjd med det lilla hår jag har kvar.
Det vi kan ta till lärdom av detta är att aldrig göra som någon annan vill. Följ din egna känsla och tvivla inte så mycket, speciellt när det kommer till ditt utseende. Endast du ska bestämma över det. Nu har jag äntligen lärt mig det, eller snarare lärt mig det igen.
  • Trauma

Gillar

Kommentarer

Anita S ,
Blev toksnyggt ju!! Passade du riktigt bra i 😊
siliiins.blogg.se
Jenni,
Nämen fy fan så snyggt!! Du passar i det så in i helvetes bra ( ursäkta språket) Men WOOOOW!!!!
None