Ett lagom tempo

Hej på er! Lugn och skön morgon hittills. Sandrea sitter och leker vid köksborden. Pojkarna har lagt sig i sovrummet. Har till och med lyckats få till lite egen tid efter morgonpromenaden då Sandrea somna i vagnen och sov en stund. Perfekt.
Om en timma ringer min terapeut. Ringde efter det som hände förra veckan och kände hade det fanns ett behov av att ventilera. Som tur är mår jag bättre nu än vad jag gjorde första dagarna efter men känner mig lite på spänn ändå. Blev orolig i helgen när jag hörde ett gäng killar utanför och det lät som dom bråka även om det inte skulle ha påverkat mig fysiskt ett dugg om de hoppade på varandra nere på gatan. Känns liksom logiskt och ologiskt att jag påverkades av händelsen förra veckan, speciellt när det var ett falskt alarm. Hjärnan fungerar dock sällan logiskt.

Förutom det känner jag att drivkraften har kommit tillbaka lite idag. Har redan gjort ett inlägg som kommer upp senare idag. Vilodagen igår gjorde sin lilla nytta. Skönt att känna att det finns lite ny kraft inom mig. Så idag tänker jag faktiskt försöka köra på så mycket jag kan och orkar. Eller kanske ha ett lagom tempo....

Gillar

Kommentarer