Ett kreativt iver | Dagens Look

Idag tog jag en sväng med kameran. Hade ett kreativ iver i mig. Hela kroppen ville ut och fotografer. Vet inte vad som har flugit i mig den här hösten. Nog för att jag generellt blir mer sugen på att fota och annat under hösten men nu har det verkligen sprakat till i mig. Ni har dessutom uppskattat mina höstbilder vilket gör mig otroligt glad. Det bygger upp min kreativa bubbla ännu mera! Tackar otroligt mycket för alla fina kommentarer.
Men bilderna från idag får ni se senare!

Bjuder på en outfit idag som kanske inte kunde bli mer höstig? Allt förutom stövlar och leggings är secondhand. Det är väl just tröjan som får det att kännas som höst. Orange är väl ändå höstens färg. Köpte tröjan för något år sedan och har haft en stor kärlek för den sen dess. Det enda problemet är att den bara funkar ihop med high wasted. Det som är på nedre delen av kroppen måste gå upp till midjan med andra ord. Eller kanske skulle bli snyggt att göra någon form av lager på lager stil med den?
Kjolen var ett fynd när jag precis fått Sandrea. Ville ha nytt och fräscht inför sommaren men ska jag vara ärlig är det säkert andra gången den används nu. Vet inte varför? Blev ganska söt ihop med tröjan.

Gillar

Kommentarer