Enzo 8 år

Idag är det ingen vanlig dag för det är Enzo's födelsedag! Min pojke fyller 8 år idag. Fått äran att vara hans ägare och partner i fem år av hans åtta på jorden. Att han kom in i mitt liv har varit bland det bästa som har hänt mig. Vi har gjort en sån otrolig resa tillsammans. Har fått ha honom vid min sida genom de tuffaste motgångarna.
Han i sig har och är en utmaning ibland med den bästa sorten av utmaning. Hoppas på att få många år till med honom. Se hur han är med min dotter och vilken relation dom kommer ha. Han har verkligen ett hjärta av guld.
Tyvärr blir det inte mycket firande idag då han är nyopererad. Valde att kastrera honom och vi fick tid igår för det. Just nu är det vila som gäller men jag skämmer bort honom med lite extra god mat. Han ska ta det lugnt i nio dagar till. Just nu dom första dagarna är det extra viktigt att han inte gör något ansträngande. Ut för att göra det nödvändigaste. Känns ändå som att han fattar att han ska ta det lugnt. Han får paus från kragen emellan åt för att kunna dricka, äta och ligga bekvämt. På natten m��ste han ha krage tyvärr då jag inte kan ha koll på om han får för sig att slicka på stygnen. Tyvärr var det inte lätt inatt.
Ingen av oss lyckades sova speciellt bra. Så fort Enzo ändra ställning vakna jag. Han kände sig tvungen till att byta ställning många gånger under natten antagligen på grund av kragen som gjorde att han inte var bekväm. Bara att hoppas på att han repar sig snabbt efter operationen.

Gillar

Kommentarer