En page kanske?

Nu börjar jag känna att det är dags för en förändring. För några månader skrev jag att jag har blivit lite feg när det gäller mitt hår. Känner mig ännu mer skrajsen nu. Vet vad jag vill ha för frisyr men är så otroligt rädd att ångra mig eller att det skulle se konstigt ut. Skulle dock gärna vilja få lite form på det nu. Det har kommit till en längd där det förhoppningsvis går att skapa något med.
Har blivit otroligt sugen på någon härligt rufsig page. Tror det skulle passa för längden jag har nu på håret som jag just nu inte göra något med än att sätta upp det. Stylar aldrig håret nuförtiden. Borstar det och rufsar till det lite. Aldrig några produkter förutom vårdande. Hårsprej använder jag endast om jag tycker att håret har landat fint och vill ha kvar det så under dagen. Vilket händer bara en gång i månaden på sin höjd om ens det.

Har ni någonsin varit otroligt nervös inför att klippa er? För mig är det första gången jag känner så. Har varit tjejen som kunnat raka håret utan problem. Färga hur som helst. Tänkte "aja" om det har blivit fel. Aldrig haft någon form av nervositet eller rädsla runt det. Känns otroligt märkligt att ha beslutångest inför att boka en tid.

Gillar