En kompromiss med Gubben

Nu är det bestämt att Sandrea ska få vara hemma på fredagar. En kompromiss jag har gjort med Gubben. Han börja tjata om att han ville ha hem henne redan runt tolv på dagarna för att han sakna henne och jag sa bara nej och nej. Det är ändå jag som får springa efter och underhålla trollungen samtidigt som resten av hemmet ska skötas. Så en kompromiss gjordes. Hon går som vanligt måndag till torsdag men får långhelg.

Eftersom den här damen kräver en del underhållning tog vi en sväng till lekparken nu på förmiddagen. Först en sväng i gungan sedan fick hon leka i delen för småbarn som henne. Där kallade hon ambulansen för buss. Kan medge att från ett barns perspektiv är de rätt lika speciellt i detta format. Ruschkanan blev väldigt populär. Fick ont i ryggen tillslut när hon hela tiden ville bli upplyft för att åka igen. Nej börjar inte bli gammal, bara en sliten kropp. Intalar jag mig själv även om 28 ligger och lurar runt hörnet.

Efter att hon fått i sig två klämmisar gick jag en promenad med henne i hopp om att hon skulle somna. Mycket riktigt det gjorde hon. Så nöjd med det. Passade på att fota lite också. Inte fotograferat ordentlig på några dagar nu så det kändes aktuellt. I helgen lär jag fota ännu mer då vi ska till mamma. Hon är på väg hit under skrivandes stund. Första gången Gubben träffar henne. Ska bli otroligt spännande att se hur dom kommer överens.

Hoppas på en riktigt fin helg. Fredagen har startat bra. Ser framemot skogsmys, mys med Enzo, äta gott och ha kul som familj. Myset börja redan på fredagar nu. Jag och den lilla damen ska åka iväg en sväng med mamma när hon kommer och då ska det inhandlas taco. Nu när Gubben är här har vi tacofredag. Hans favoriträtt. Lite fredagsmys innan vi rullar upp till ön blir fint. Är lite nervös inför natten dock. Sandrea sov första hela natten i sin säng. Lyckades till och med somna om själv. Är rädd att förstöra det genom att åka iväg men vi har en säng hos mamma åt henne och jag tänker att vi tar med henne madrass och några gosedjur. Kanske känns lika bra då? Sedan ha samma rutin att pappa nattar.
Det ska nog gå bra....

Hoppas ni får en fin fredag och helg!

Gillar