En klippt lugg

Ny vecka. Börjar min vecka med att vakna på helt fel sida. Skitdåligt humör om jag ska vara ärlig. Bråkat med datorn i en timma vilket inte har gjort saken bättre. Men Sandrea har fått gå tillbaka till förskolan så jag kan ha mitt dåliga humör i lugn och ro. Behöver inte bli irriterad över att hon "stör" mig. När jag är på dåligt humör och vill få saker och ting gjorda då känns det som hon stör mig annars är det mer lättsamt.

Igår var vi på middag hemma hos pappa. Gubben fick träffa min familj för första gången. Första gången jag har tagit hem någon jag varit tillsammans med till pappa. Var som en nervös tonåring. Det gick bättre än väntat och som vanligt är Sandrea bra på att sno åt sig uppmärksamheten. Kändes skönt att ha henne som ett litet skydd. Vi blev bjudna på köttfärsbiffar, klyftpotatis, brunsås och sedan paj till efterrätt. Herr envis och fröken envis bråkade om hur maten skulle ätas ett tag och Gubben blev imponerad över min pappas envishet med henne.
Hon försvann med sin morfar ett tag efter middagen och då visade sig att han tog tag i saken och klippte hennes lugg. Den hade blivit för lång och tofs vägrar hon att ha. Hon blev hur söt som helst i sin lilla lugg. Kanske inte den jämnaste men det klär henne.

Jag var otroligt nervös och stressad inför första mötet mellan Gubben och pappa. Blivit lite tvärtom i den här familjen. I vanliga fall brukar ens föräldrar träffa ens partner innan det är ett barn i bilden men inte i detta fall. Planerna för det sket sig ganska rejält när jag hade tänkt att de skulle träffas. Nu är det gjort och bra gick det. Från vårt håll ändå.
Tror att stressen gjort att jag har vaknat på fel sida. Blev kanske lite för mycket igår. Vi hade dessutom vänner över på förmiddagen och jag är egentligen en sån person som bara klarar ett social event om dagen, inte flera. Nu är det ny vecka och bara försöka göra det bästa av dagen.

Gillar