En höstpromenad till affären i förorten

Trots att vi bor i förorten är det ändå ganska trevligt att gå runt här om en ignorerar ljudet av trafik och alla människor. Än så länge finns det fortfarande lite växtlighet kvar i området. Det passar jag på att njuta av om jag kan. Fast det byggs mer och mer så en del försvinner. Fast tror inte de kommer ta bort de trevliga gångvägar med grönska som finns nu eller är det bara hoppfullt tänkande? Det har trots allt förändrats en hel del sen jag kom till världen här ute. Tog en paus på 12 år från förorten Hässelby och var bara här på besök och på den tiden har många nya byggnader poppat upp och skolan jag gick på ser helt annorlunda ut, iallafall där lågstadiet är.

Det är inte ofta nu vi tar en sväng efter förskolan på grund av att Sandrea är trött och väldigt mammig efteråt. Idag blev det dock att vi gjorde så. Ville se om Sandrea tyckte om risgrynsgröt i hopp om att hon skulle äta en ordentlig kvällsmat. Hennes aptit har varit ganska dålig senaste dagarna. Vet inte om det är en period eller om det är något som är tokigt med henne. Hon äter inte medicin längre så den kan inte påverka hennes aptit nu tycker jag. Eller kanske hon har blivit väldigt kräsen. Ingen aning just nu. På fredags ska vi på ultraljud för att se att allt är bra efter urinvägsinfektionen, hoppas hennes aptit inte är kopplat till det.

Efter vår lilla sväng till affären fick hon sprattla av den sista energin och jag hoppades på att hon skulle hitta lite hunger. Hon orkade inte länge men ville inte sitta i vagnen sista biten hem heller. För tung för att bära. Hon fick hålla mig i handen och gå bredvid mig. Javisst hon har börjat gå lite smått. Sträckorna blir längre och längre varje dag.
Vår söta gång hand i hand avslutades när hon ramla omkull lite. Bar henne sista biten för att inte risker en olycka med dom trötta benen. Mitt hopp om att hon skulle äta ordentligt försvann ganska snabbt efter att jag värmt upp gröten hemma. Några små ynka skedar och sedan ville hon inte ha mer. Hon verkade gilla gröten dock. Kan bara hoppas på att hon vill äta frukost ordentligt imorgon.

Gillar

Kommentarer