En helg hos mamma

Solen kom med sina strålar sagolikt vackert över en äng på morgonpromenaden med Enzo.

Helgen bjöd på en vacker solig dag. Lördagen. Jag fick spendera stor del av dagen ensam med Sandrea och Enzo då Gubben hjälpte mamma hämta en TV. Mesta av tiden var vi ute. Först vi till loppisen men fann inget som jag sökte eller kunde få till användning. Det handla mycket om tur för att hitta något där. Ibland har jag gjort det och blivit otroligt nöjd och andra gånger som i lördags fanns det inget alls som jag fann av intresse. Kanske lika bra det?

Besökte chokladbutiken som ligger alldeles där mamma bor för att köpa extra fint lördagsgodis till den där söta damen. Upptäckt att hon älskar choklad och därför fick hon en chokladklubba. Oj vad hon smaska i sig den men hon fick bara halva och den andra halvan ligger kvar i kylskåpet på Singö.

Promenad blev det både i form av gång och vagn. Ena var roligare än den andra om ni skulle fråga Sandrea. Personligen njöt jag av båda på olika sätt. Saknat mina promenader med Enzo. Märker hur bra han trivs där ute på ön.

Alla Helgon var denna helg. Ljusen lyste upp på kyrkogården. Så vackert och sorgligt på samma gång. Ett fint sätt att minnas dom vi har förlorat.

Innan det var dags för oss att åka hemåt att jag en fotografering med mamma och Enzo. Hon ville ha lite bilder till bloggen så självklart fixade vi det.

Sen vi kom hem har det varit sjukstuga igen med Sandrea,,,,

Gillar