En harmoni i kroppen.

Vakna till en överraskning, eller såg det under natten och trodde det var något fel på ögonen eller att det var dimma. Det har snöat. Vakna upp till ett nytt vinterlandskap. Träden är täckta av snö enda ut till knopparna. Marken har ett fint tjockt lager som avslöjar att det är dumt att försöka ge sig ut med barnvagnen. Det lär bli ett träningspass om en gör det.
Kan vara det bästa lördagsmyset att vakna upp till. Fick en harmoni i kroppen av att se det. Kaffet smaka godare. Diffusern kändes vackrare med de snötäckta träden som bakgrund. Hela morgonen kändes bättre.

Sandrea har tyvärr hostat en del under natten så vi ska hålla oss hemma under dagen men ge oss ut med pulkan. Kan inte neka en chans till pulkaåk när snön har kommit tillbaka. Bara att ta på henne med ordentligt och även mig. Hon är inte direkt sjuk men har troligen lite av det jag har lidit av hela veckan. Tror inte hon kommer blir värre än så. Lite snor och lite hosta. Har som tur medicin hemma för hosta om det skulle kännas värre.

Ser framemot dagen. Tror vi kan ha en fin dag. Känns så i kroppen nu. Ska bli kul att gå ut och busa i snön.

Gillar