En härlig lördag.

Dagen har bjudit på ett härligt familjeliv. En sån där dag då allt flyter på som det ska. Inget onödigt bråk med Sandrea. Fått träffa min familj och fira min pappa och ge present till både honom och min styvmor. Deras reaktion var fantastisk. Inte va dom väntade sig. Gubben, jag och min bror gick ihop och gav dem ett presentkort på spa. Jag såg till att det skulle räcka till minst en varsin massage på 50 minuter men de får såklart välja något annat om så önskas. Såg på pappa att han tyckte det var för mycket men vi kände att både han och hans fru var värda det efter allt slit dom har gjort, speciellt för mig och Sandrea. Skulle inte ha möjligheterna till ett stabilt hem utan dem. Vi alla hade trevliga timmar där.

Nu sitter jag ensam. Skönt faktiskt. En stund för bara mig. Sandrea är i sängen och Gubben är iväg med en kompis för att hämta mammas bil. Får rå om mig själv på bästa sätt. Min diffuser är igång med min favoritblandning till kvällen. Bergamott, cederträ och kanelblad. En kall öl. Snart åker skålen med chips fram och jag ska bänka mig i soffan en stund. Titta på en serie eller film som inte passar när jag sitter med Gubben.
Tycker vi har en fin balans. Jag är i behov av att få vara själv ibland och han är i behov av att få träffa sina kompisar. På så sätt matchar det väldigt bra när han ger sig iväg för att umgås med sina vänner. Då får jag tid att komma ikapp med mig själv eller göra det just jag känner för.

Gillar