En gnutta stolthet i blicken.

Vilket avslut på den här veckan. Har haft en fin helg. Började med att jag i fredags bakade semla för första gången och de blev fantastiska. Tror aldrig har gjort något så fantastiskt bra på första försöket. Färgen blev rätt, konsistensen blev rätt och idag kunde jag avgöra att smaken blev rätt också. Vilken lyx att ha hembakade semlor ändå. Definitivt godare och billigare än att köpa färdiga. Var inte heller så svårt att göra dem. Lär inte bli sista gången jag bakar semlor. (Tror ni ser en gnutta stolthet i blicken)

Helgen bjöd också på solsken. Ännu en lyx! Efter många gråa dagar var solen välkommen. Både igår och idag har vi varit ute. Passat på av att njuta av vädret. Ibland kan mörkret ta på en. Oftast är jag rätt immun mot att bli nedstämd av mörker men nu när jag har ett barn som vill ut föredrar jag faktiskt soliga dagar. Sen som jag nämnt tidigare har jag fått en grej för motljusbilder. Det blir ett sånt vackert ljus när det blir motljus i solen. Men det gäller att det ska vara medvetet att få motljus för annars kan det bli katastrof också.

Vi avslutade vår helg med en promenad till lekparken eftersom vi inte bör smitta längre. Mycket nöje för oss både. Hon fick ha kul och jag njöt av att se henne ha roligt.
Imorgon är det dags för förskola igen. Det är lite blandade känslor runt att skicka dit henne. Det har både varit tröttsamt och mysigt att ha henne hemma i två veckor. Speciellt första veckan var värst när varken hon eller jag mådde speciellt bra, då visste jag inte riktigt vad vi skulle göra. Tillslut började vi må bra igen tack och lov för det. Den här veckan som har varit har egentligen mest bestått av att hitta på saker för att sysselsätta oss båda och ha kul tillsammans. Tycker vi har lyckats bra med det!

Men ärligt talat hoppas jag vi slipper sjukdomar några veckor framåt!

Gillar