En flaska alkoholfritt

God kväll! Här avrundas dagen med en flaska alkoholfritt vin. Välförtjänt om jag får säga det själv. Har gått fram och tillbaka till pappa idag två gånger för att kunna gå en promenad med Enzo själv. Pappa och min styvmor fick vara barnvakt för första gången och det gick trots allt bra.
Sandrea somnade på vägen dit och när hon vakna var hon väldigt besviken över att jag inte var där. Pappa ringde i panik och frågade efter var nappen låg och jag som precis kommit tillbaka hem efter en lyckad promenad i utan grimma blev lite lätt stressad när jag hörde en upprörd dotter i bakgrunden. Tillslut när jag nästan var tillbaka hade Sandrea kommit till ro och satt sig till rätta i sin morfars knä och tittade på Barbapappa. Mig brydde hon sig knappt om när hon såg mig. Inget leende eller hej utan hon tittade bara upp snabbt och notera att mamma var på plats. Så skönt att det gick bra tillslut ändå.

Promenaden gick bättre än förväntat. Enzo gick fint i sin sele. Märkte dock att det fanns mera styrka. Inte lika lätt rubbad när han ville nosa på något längre än vad jag tyckte. Han tog kontakt med mig fint och fick en helt annan gång. Kommer kännas tryckt att gå med honom i sele när jag har Sandrea i bärsele. Vagnen kommer jag inte våga just för att han är stakare i sele och vill inte risker att vagnen eventuellt välter om han ser en hund eller annat djur och jag inte hinner reagera.

Bra lördag med ett bra avslut.

Gillar

Kommentarer

evelinasjostrand
evelinasjostrand,

Låter som en bra lördag! 😊 Fint vinglas också!

nouw.com/evelinasjostrand
taylorsroom
taylorsroom,
Ja det var det verkligen 😃 Tack 😃
nouw.com/taylorsroom