Det som får mig att ligga uppe på nätterna

Från att har varit nollgradigt ena veckan till att nu nästan vara på -10. När det blir förändringar går det snabbt. Tur att vi hämtade overallen igår. God morgon förresten!
Var uppe alldeles för sent i natt. Halv ett. Fastnade framför serien Heroes. När jag tillslut såg va klockan var tillät jag inte mig själv att se klart avsnittet som jag hade börjat. Sedan tog det tid för mig att somna då jag hade en söt katt som smög omkring i sängen. Oroade mig för att han skulle väcka Sandrea eller att hon skulle vakna och se honom. Hon bli ju så glad när hon ser Apollo. Helt sjukt! Tillslut fick jag somna och sedan upp vid sju. Vid halv elva kommer pappas fru och hämtar oss för att hämta utan Sandreas pass och ordna ett till mig.

När jag har fått mitt pass kan vi börja planera inför att Sandrea ska få träffa sin pappa för första gången och hans familj. Känns overkligt och jag längtar. En resa som skulle ha skett för snart fem månader sen men i respekt för covid har vi skjutit upp det men nu känner både han och jag att det inte går längre.
Börjar känna en lättnad över det och hoppas innerligt att vi kommer komma iväg rätt snart. Det är så mycket som behövs redas ut. Känslomässigt och praktiskt. Jag har haft lyxen att få kunna vara med vår dotter men mått dåligt för han och hennes skull. Han har mått dåligt för att ha inte kunnat vara här. Vi är så tacksamma att hon är ovetandes i situationen, att hon inte vet att han saknas. Snart får vi spendera tre veckor som familj.....

Blev lite känslosamt morgoninlägg men det är det som snurrar i mitt huvud nu. Det enda jag tänker på. Det som får mig att ligga uppe på nätterna.

Gillar

Kommentarer