Det ska vara en kreativ dag.

Dagarna har varit sega och händelserika. Sömnbristen har satt sina spår. Vet inte varför men just nu sover varken jag eller Sandrea bra på nätterna. Kanske är det för allt som är på gång och vi båda känner av det. Eller för att vi inte är hemma trots att vi njuter över att vara hemma hos pappa/morfar.
Under morgonen bestämde jag mig för att ändra sinnesstämningen. Från trött och sliten till pigg och kreativ. Bestämde att idag ska det vara en kreativ dag. Efter att jag lämnat Sandrea på förskolan tog jag en fotopromenad. Hade mitt makroobjektiv med mig. Fångade vårblommorna i olika ljus, former och perspektiv. Under tiden jag gick omvägen hem pratade jag med mamma. Hon har sina kreativa projekt också. Prata om flytten och vad jag vill ha hemma. Det var härligt och känner mig piggare nu.

Nu vilar jag kroppen men sen ska jag gå ut och plocka blommor för att ta bilder inne. Letade reda på pappas kamerastativ för att kunna ta lite roliga porträtt inne. I huvudet har jag redan några idéer. Passar på medan jag har huset för mig själv. Först ska jag dock dricka upp min kaffe samtidigt som jag redigerar och letar inspirationer till bilderna jag vill ta.

Gillar