Det närmsta jag kommer till dejting

Hela förmiddagen var jag uppslukad av Chefen. Satt och smålog, fick pirr i magen, kände en längtan. Ville bara ha mer. Det är väl så en ska känna när man läser en bok som är åt det sexigt romantiska hållet. Känslan som den ger påminner om Femtio Nyanser Av Honom fast utan BDSM. Detta är det närmsta jag kommer till ett dejtingliv nu. Kanske låter tragiskt men just nu nöjer jag mig med böckerna och det dom ger. Har egentligen ingen lust att söka efter något eller möjligheten, även lite moraliska skäl inblandade också. Men kan inte hjälpa att längta lite efter romantik och det där pirret i magen. Jag vill väl att det jag läser i böckerna ska bli verkligt för mig i någon form en vacker dag men nu är jag nöjd med det jag har.

Gårdagens outfit

Trots att jag var helt uppslukad av min bok har jag ändå fått lite gjort idag. Arbetat med veckans mål, beställt påsar från Sellpy och nu lite sent påkommet är en maskin med tvätt igång.
Det var så skönt att börja dagen på ett mer avkopplande sätt och sedan satte jag rimliga krav på mig själv. Det blev inte för mycket så att jag blev stressad och jag har inte gjort för lite heller. Alldeles lagom blev det. Bättre än så kan det inte bli. Gick dessutom och vila på eftermiddagen men ångra det lite då jag hade en dröm som kändes som en psykologisk thriller. Men nu sitter jag här med en kopp kaffe och funderar nästan på att slå på en film eller fortsätta med mina Gilmore Girls. Den hälsosamma balansen kommer mer och mer för varje dag.

Gillar

Kommentarer