Det gör en sån skillnad

Att börja dagen med en långpromenad gör verkligen en sådan stor skillnad. Mår mycket bättre och har en skön trötthet i kroppen istället för att vara seg och orkeslös. Vägen till hundparken är ganska tråkig. Raksträcka längs en stor väg med bilar som åker hela tiden. Enzo som bli skitig och behöver duscha när han kommer hem. Trots detta är det värt det. Han får ha kul och jag mår bra i kroppen efter att ha gått med honom. Det är 3 kilometer dit och sedan 3 kilometer hem. Vi avverkar en halv mil nu på våra morgonpromenader. Kanske inte kommer gå varje dag men varannan. Bra för Enzo som behöver sträcka ut sina bakben.

Blev ganska långdraget idag. Dels kom vi iväg sent på morgonen och sedan var det en man med tre hundar före oss i parken vilket betydde att vi behövde vänta på vår tur. Vi stod och vänta en stund och sedan gick vi en sväng. Tillslut var det våran tur. Enzo sprang runt men jag hade tyvärr glömt hans boll hemma. Klantigt av mig. Han lyckades sysselsätta sig ändå.Vi var där tills Sandrea tröttnade på att sitta stilla i vagnen.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Det gör verkligen stor skillnad att starta dagen med frisk luft. Blir ännu härligare sen när det ljusnar lite tidigare 😊

nouw.com/hilma
taylorsroom
taylorsroom,
Visst gör det! 😃
nouw.com/taylorsroom
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Frisk luft o promenad gör verkligen stor skillnad! Jag borde ta tag i att ta några fler promenader!!

nouw.com/belindagoransson
taylorsroom
taylorsroom,
Ja gör det! 😃
nouw.com/taylorsroom