Det är alltid en skön känsla.

Så tacksam. Klarade mig från att bli sjuk! Nu kan vi återgå till det normal. Sandrea får tre dagar på förskolan den här veckan trots allt. Skönt för mig att få lite återhämtning. Fast kommer inte få en lugn dag för än på fredag.
Idag har det varit full fart sen Sandrea lämnades på förskolan. Sprang hem och gjorde mig i ordning, satt och planerade inköpslista för att handla mat. Var den mest engagerade inköpslista jag gjort på länge. Handla om att nästan köpa allt på extrapris och anpassa maten efter det. Mer om ekonomisnack i ett annat inlägg eller video. Innan jag kunde handla var det ett möte hos psykologen och på vägen dit källsorterade jag.

Hade ett bra möte hos psykologen, med höll på att bli lite förtvivlad en stund men till sist kom vi på en lösning. Han verkar riktigt bra och som att han genuint bryr sig. Det är alltid en skön känsla.

Nu innan trollet kommer hem ska jag snabbstäda, ladda upp en video som kommer imorgon och till sista ta lite självporträtt eftersom jag känner mig så snygg i min klädsel som jag har idag.

Hur går eran onsdag?

Gillar