Dansade lite borta i avdelningen för herrkläder .

God förmiddag! Andra dagen på vecka 13. Igår var jag på arbetet men dansade mest runt på moln där. Spännande saker på gång men vill inte dela med mig av något för än det är helt säkert. Det som kan hände får mig att tänka ännu ljusare på framtiden. Oavsett om det sker nu eller om några månader. Ska försöka leva lite i nuet också och njuta av den tillvaron. Kan erkänna att jag dansade lite borta i avdelningen för herrkläder som jag rensade. Eftersom jag stod där själv kunde jag lyssna på musik och bara vara.
I slutet av passet börja min hjärna ge upp dock. Alla dessa rutiga skjortor höll på ge min hjärna en knäpp. Kände nästan hur ögonen ville gå i kors och jag nästan börja hata rutiga skjortor. Funderade ett tag om jag skulle slänga mina flanellskjortor även om deras mönster inte är lika irriterande som alla dessa små rutor på sommarskjortor.

Idag ska jag arbeta på ett samarbete. Ett väldigt givande samarbete skulle jag tro. Mer än så vill jag inte säga. Ska också lägga tid på återhämtning också. Ska låta mig själv sitta med detta max en timma och sedan koppla av i soffan samtidigt som jag viker tvätten. Har så svårt att bara ta det lugnt hemma. Fattar inte? Måste alltid ha något att göra för att dagen ska kännas produktiv. Aja låg väl i soffan tillräckligt mycket när Sandrea var en liten bebis och nu får jag ta igen det kanske? Ibland tänker jag att det inte skulle vara fel att ha en hel dag i soffan framför en spännande serie.....På den tiden en kunde göra det hade man inte samma ansvar som det är nu. Var inte tvungen att ha maten klar en viss tid eller se till att det alltid fanns rena kläder. Ingen som bråkade om vad som skulle visas på TVn heller. Fast lika bra att jag hade den där lilla damen som håller koll på mig och ser till att jag får saker och ting gjorda.

Gillar