Dags för besiktning av dottern

Sex timmars sömn är väl helt okej? Tog ett tag att få lilla damen till ro i sin egna säng igår men tillslut fick den här mamman några få timmar för sig själv i sin säng. God morgon förresten!
Trött, seg men glad är det jag kan säga hittills. Känner mig ändå rätt utvilad. Redo för att ta tag i dagen. Möta den här dagens utmaningar. Besök på BVC står på schemat där Sandrea ska gå igenom kollen som görs vid sex månader, hon ska även träffa läkare som alla barn vid sex månader får göra. Tror hon kommer gå igenom sin besiktning utan problem. Hittills har hon bara haft problem med utslag och förstoppning, har aldrig behövt oroa mig mer än så för henne vilket jag är otroligt tacksam över. Jag tar ingenting för givet när det kommer till henne eller livet generellt.
På eftermiddagen kommer boendestöd hit och vi ska försöka gå igenom mitt förråd nere i källaren, behöver rensa där och det är kanske är lite svårt att göra själv med Sandrea. Får se om det blir av, vet inte om Sandreas dag vänds upp och ner lite när vi ska till BVC. Det finns en plan B om det skulle behövas, sitt och göra ett fungerande veckoschema för mig.

Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer