Dagens Look | Gå en kurs hos farmor?

Kappa - Sellpy | Jeans - Carlings | Skor - Zalando

Nu kan kappan som jag köpte för ett litet tag sen äntligen användas. Rätt temperatur och min farmor har lagat den. Kappan var trasig när jag fick den. Dåliga info från Sellpy men var inte värt att skicka tillbaka när den endast kostade mig 30 kronor. Men vad skulle jag göra utan farmor som hjälper mig att laga kläder som går sönder? Trots mitt klädintresse så här jag aldrig haft talangen för att sömnad. Gick i syslöjd som liten. Både i mellanstadiet där jag gjorde försök till att skapa en väska och sedan i högstadiet där jag faktiskt lyckades göra en kudde som katterna fick ha men som nu mera används av Sandrea när hon väl sover i sin säng.
Mamma har sagt åt mig att en kurs inom att sy för att reparera kläder vore något för mig. Tanken ligger där och snurrar i bakhuvudet att det kan vara bra. Eller kanske gå en kurs hos farmor och få spendera lite extra tid med henne? Hon är ju ändå 90 plus men håller igång som om hon var 70. Tror att det är att hon håller igång så mycket som gör henne pigg.

Kort och gott kommer den här kappan användas flitigt under hösten. Tror den kommer att funkar till det mesta i min garderob och användas i många år. Tills den faller i sär. Detta var en av mina bästa fynd jag någonsin gjort!

Gillar

Kommentarer