Dag två av Taylor's Förskola.

Idag var det dag två av Taylor's Förskola. Sovmorgon till kvart i nio. Välbehövligt eftersom jag somnade på tog för sent, fick för mig att det var en bra idé att dricka kaffe efter klockan sex igår.
Efter frukost och lunch var vi ute för promenad och bus. Hon var stundvis väldigt fundersam under promenaden och pratade på ett allvarligt sätt. Ibland undrar jag verkligen vad hon menar? Vad kan en liten dam i hennes ålder ha att säga när det låter så allvarligt? Hon är inte heller den som är rädd för att komma långt bort från mamma. Både stolt och frustrerad över att hon är som jag var i hennes ålder. Springer iväg i sin egna lilla värld. Som vanligt var det iallafall riktigt fint och härligt att vara ute tillsammans. Slutar aldrig bli förvånad över hennes envishet och hur gullig hon kan vara. Ibland ska hon bestämt hålla handen och andra gånger ska hon gå helt själv. Eller så springer hon mot mig för att krama och pussa mitt ben och säger "mamma" på ett ägande sätt, jag är bara hennes.

Efter att jag fått egen tid vid hennes vila så kände jag mig rätt redo att hantera eftermiddagen. Våra modeller hade inte stelnat helt än så fick måla med vattenfärg på papper istället. Minst lika roligt det! Satt själv och målade och det var förvånansvärt väldigt tillfredsställande måste jag erkänna. Är som sagt ingen konstnär när det kommer till den här typ av kreativitet men jag gillade det. Var avkopplande. Bonus var att det var något vi kunde göra tillsammans. Slutade dock med att Sandrea var svart om hela munnen och hennes händer såg ut som ett bombnedslag. Tur att det gick bort med vatten och tvål.

Nu är jag helt slut. Pappa kom förbi med matleverans och bland annat en chipspåse som jag hoppas på att känna smaken av. Känner ungefär 30% smak nu. Så ska mumsa i mig det och titta på något spännande. Ladda upp för morgondagens projekt vilket förhoppningsvis blir bland annat att måla våra modeller och baka inför helgen.

Gillar