Då var det dags igen....

......för sjukstuga.

Hade hunnit handla och skulle precis hugga in om min lunch som bestod av tunnbröd med skagenröra när förskolan ringde och sa att Sandreas näsa rann otroligt mycket. Fått torka henne runt näsa i en timma innan de besluta för att inga mig. Släppte allt och gick med raska steg mot förskolan.
Hennes näsa har runnit konstant under hösten, sen hon åkte på sin ordentliga förkylning för två månader sedan. Nu var det dock tio gånger värre än vanligt. Förstår verkligen att dom ringde och ville skicka hem henne. Men hon verkade rätt pigg ändå under dagen så bestämde att vi skulle ta en liten promenad hon och jag. Tyvärr blev det allt annat än kul. Om hon inte fick gå som hon ville blev hon sjukt arg, ville heller inte åka vagn efter att hon hade fått börja gå. Bli buren dög. Det blev ingen lång promenad med andra ord. Fick lite söta bilder på henne trots allt.

Nu under kvällen har hon fått lite feber. Jag och Gubben hade tänkt att ha en biodejt i helgen och barnvakt var ordnad till och med, men nu verkar det kört. Får bara hoppas hon blir frisk snart och att vi inte blir sjuka också.

Gillar