Checkat in med mig själv.

Första februari och det startar bra. Har haft ett flyt under förmiddagen. Checkat in med mig själv. Inte låtit mig själv stressa över att diskbänken inte är fläckfri att all tvätt inte är i fas. Började dagen med te istället för kaffe. Ny vana som jag försöker kicka igång. Har hört att om en dricker kaffe direkt på morgonen är det lättare att känna sig stressad, ska dubbelkolla det med lite fakta. Till teet äter jag frukost och äter min frukost ihop med Sandrea. Den damen har gett mig lite order om att äta samtidigt som henne.
Under kaffet skriven jag ner det som jag är tacksam för just nu. Skriver tre saker som jag känner mig tacksam över och där efter vad jag vill göra under dagen. Märkt lite skillnad på morgonen när jag gör det. Blir en mer positiv start. Avslutar dagen sedan med att skriva ner tre positiva händelser under dagen. Försöker också skriva ner en positiv tanke att ha med mig under dagen eller något som peppar mig.

Har fått klartecken att skicka Sandrea till förskolan imorgon. Beskrev hur läget var att hon mår bra men har hosta som dröjer sig kvar men har har varit pigg och glad sen i söndags. För nu har de varit full rulle här inne. Nu är första passet avklarat. Sandrea sover gott i sin säng nu. Nu när hon är frisk ska jag försöka bli mer hård igen med att hon ska sova i sin säng. Vill gärna att jag ska sitta med henne tills hon somna och det är helt okej. Ger ordern "sitta" när jag stoppar om henne.
Under tiden hon har sovit nu har jag lekt i photoshop, tagit fram en ny stil för bilderna och jag diggar det. Lite varm och kall på samma gång. Får se hur länge den här redigering håller i sig. Den andra varade nästan två månader va?

Gillar