Bulle på kanelbullens dag

Inte ofta jag har en kanelbulle på kanelbullens dag men idag hade jag det. Tack vare min pappa som handla åt mig fick jag en bulle....eller snarare sex bullar. Två slank ner i magen nu under kvällsfikat och resten har åkt in i frysen i väntan på ett perfekt tillfälle att ätas.

Jag och Sandrea har spenderat näst intill hela dagen i soffan. Hon var helt slut från gårdagen antar jag och det passade den här mammans mående utmärk. Om inte kroppen på ett mirakulöst sätt pressade fram lite energi för min lilla tjej hade jag säkert legat däckad och inte flyttat mig en meter. Barn är bra till mycket dom.
Just nu har jag fortfarande ont i halsen, känner mig lite seg och har ont i huvudet. Vi ska ta och fortsätta titta på serie. Började titta på Zoo på Netflix ikväll, hittills spännande. Skönt att äntligen se något som har mer än en säsong. Har tittat på en del serier senaste tiden och alla har varit nya och då har det tyvärr bara funnit en säsong. Här finns som tur tre säsonger. Det är vad vi ska fortsätta med nu resten av kvällen.

Hoppas ni ha haft en fin dag och fått tag på en bulle!

Gillar

Kommentarer

Josäfin,

blev inga bullar igår så har såååådan craving på kanelbullar nu!

jossanamigo.blogg.se
taylorsroom
taylorsroom,
Åh då är det inte lätt!
nouw.com/taylorsroom