Bubblan börjar släppa

Morgonens blandning: Frankincense, Copaiba & Thieves. För mysig doft och energi.

God morgon! Idag är jag på bättre humör. Fick en god natts sömn. Bra start på dagen. Mer än så kanske inte behövs för att vända humöret?
Morgonkaffet smakade utmärkt, godaste kaffet på länge. Dragit sig perfekt tid. Borde kanske ta tid på vad som är perfekta tiden? Sandrea var på gott humör. Åt sin frukost hyfsat bra, tog sin medicin utan tjafs och klädde på sig för förskolan utan gnäll. Allt rullade på med henne. Gubben vakna på bra humör också. Kan inte begära mycket mer av en morgon.

Bubblan börjar släppa nu. Bubblan som skapades när Gubben kom. Tillbaka till en vardag. Precis vad jag vill. Rutiner igen. Sätter på diffuser i vanlig ordning igen när jag kommer hem efter att ha lämnat Sandrea. Rollar mig på morgonen med min blandning för att må bättre. Ta tid för mitt fotograferande och skrivande. Blandat med att göra mina hushållssysslor. Sådant som jag mår bra av. Idag tror jag att det kommer igång igen min rutiner. Känns så. Har den där positiva känslan i mig.

Ska idag hämta ut paket, lämna min hårddisk till pappa så att han kan sätta in större minne i den, handla och tvätta. Ska även försöka skriva på ett inlägg till bloggen. Kommer inte sitta sysslolös med andra ord. Precis en sån dag som jag vill ha. Ska väl klämma in lite lugn och ro innan det är dags att hämta damen.

Hur har eran start på veckan varit?

Gillar