Bomblarm och fick evakuera

Förvirringen var total när det ringer på dörren klockan två på natten och utanför står en polis som säger att huset ska evakueras. Först får jag ut Sandrea och mig för polisen sa att djuren kunde stanna först och jag hade hört våld och inte bomb när dom ringde på. Sen får jag springa upp och hämta Enzo medan en polis håller koll på Sandrea. Vi fick gå igenom en grannes lägenhet på bottenvåningen för att komma ut. Otroligt tacksam för paret som hjälpte mig ner med Enzo och vagn när vi skulle ner för en sluttning på baksidan.
Vi går sedan till en säker plats och pappa aka morfar kommer och möter oss. Poliserna får vår information och sedan beger vi oss hem till pappa för att vara där tills kaoset är över. Sandrea åker bil medan jag och Enzo tog en rask promenad över dit. Jag kunde dock inte slappna av plus att sängen var lite smalare än våran så det var lite trångt så sömn var det inte mycket av. Låg och tänkte på Apollo som var kvar i lägenheten, skulle huset finnas kvar när vi tar morgonpromenaden? 05.45 på morgonen fick jag sms från polisen att området var säkert och vi kunde återvända hem. Då kom lättnaden över mig och jag kunde sova 30 minuter.
Sandrea och Enzo blev nog ganska nöjda i slutändan för hon fick morgonbus med morfar och han fick köttbullar till frukost.

Läs HÄR om det på SVT

Gillar

Kommentarer