Blommorna var vackert upplagda.

God morgon! Måste börja med att visa upp det fina jag har köpt från @jennilenita från hennes fina lilla webbutik. Köpte två saker till men det ska födelsedagspresenter så vill inte visa upp det ifall personen ser det. Men åh vad vackra dessa är. En liten fin bricka jag ska ha till mina rollers och en mindre för att ha kaffemuggen på. Allt är handgjord och varje vara är unik. Ville köpa något som var mer personligt och såklart stött denna fina kvinna som jag har följt i så många år.

Begravning igår var fin. Jobbig men fin. Blommorna var vackert upplagda. Pastorns tal var lättsamt och en kunde skratta lite. Kände inte endast sorgsna känslor. Tycker så synd om min farmor och kändes fint att kunna vara där och stötta henne. Under fikat var jag tvungen att springa och hämta Sandrea men kollade om jag kunde komma tillbaka med henne och det kunde jag. Farmor verkade uppskatta att jag kom tillbaka med henne. Hon tycker om Sandrea så mycket.
Efteråt åkte vi hem till pappa och hade fredagsmys. Beställde mat, satt uppe sent framför TVn. Sandrea fick till och med bada i badkaret där. Sedan satt vi i soffan och såg På Spåret. Vi kom inte hem för än vid halv tio och då somna Sandrea snabbt för en gångs skull. Blev en händelserik dag för henne.

Idag är det lite baksmälla av känslor. Men ska ta mig igenom dagen. Måste ge mig iväg på eftermiddagen med Sandrea. Ska åka iväg och hämta ut euro, köpa en liten kaffepress att ha med mig och sist med inte minst hämta ut paket och handla inför middagen. Nu under förmiddagen tar vi det bara lugnt.

Gillar