Blir säkrare

Hej på er mina sköna bönor! Den här måndagen är nästan avklarad, bara middag kvar att göra och sen kan jag slappa resten av kvällen. Ännu en gång har jag lyckats ta mig iväg till praktiken. Jag är stolt över mig själv varje gång jag lyckas göra det.
Idag gick mina sysslor lite mera på rutin. Kände att jag nu börjar veta vad jag ska göra och hur. Känns skönt att bli säkrare. Trots det har jag ångest två dagar innan jag ska iväg, varje gång. Det stör mig för att jag vet att det kommer gå bra när jag väl är på plats. Personalen är snälla och hjälpsamma, vet vad jag ska göra men trots det har jag sådan ångest över att åka iväg. Där av blir jag extra stolt över mig själv för att jag lyckas åka iväg på praktiken.
Det är mammas sista vecka här. Ska försöka njuta så mycket som möjligt av ha henne här. Jag är tyvärr rädd för att tiden bara ska springa iväg. Tänker ta en dag i taget. Börjar med en pannkaksmiddag ikväll. Fast jag hoppas på att vi kan göra någon form av utflykt under veckan då jag är fri hela veckan.

Gillar

Kommentarer