Blev rörd till tårar

Vår eftermiddag igår var fantastisk. Kunde inte önskat mig en bättre eftermiddag.

Skulle hämta lillan och möttes av ett stort grönt kuvert vid hennes krok på förskolan. I det kuvertet skulle vi finna allt hon har gjort på förskolan under den här terminen. Det var som en tidig julklapp. Längtade efter att få komma hem och titta igenom det tillsammans med Gubben.
Sandrea var som vanligt väldigt glad när hon ska hämtas och väldigt glad över att komma hem och träffa pappa sin. Vi gick tillsammans in köket för att öppna kuvertet. Hon satt i pappas knä under tiden. Bland det första vi såg var ett stort julkort med en bild på Sandrea från dagen. Hon stod bredvid en julgran inne på förskolan med en tomteluva på sig. Där brast det för oss och vi båda blev alldeles rörda av tårar. Där efter upptäckte vi allt hon hade gjort. Vår stolthet över henne växte för varje litet konstverk vi drog upp ur det gröna kuvertet.
Dom verkade ha julpysslat en hel del på förskolan nu när de har varit inne under det kyligare dagarna för nu har vi flera nya julprydnader som hon har gjort.

Till fikat som jag ordnat fick vi även smaka pepparkaka som hon hade gjort. Som sagt, kunde inte bli en bättre eftermiddag.

Gillar