Blåsig Fredag.

Kunde inte komma in på bloggen under morgonen så ni får mina morgonbilder nu.

Hej fredag! Hur har ni det denna blåsiga fredag? Själv är jag ett känslosamt vrak om jag ska vara helt ärlig. Fast på något sätt lyckas jag ta mig igenom det.
Fick besked om att det finns ett fall av covid på Sandreas förskola men får inte veta om det är personal eller barn. Så har beslutångest runt om hon ska få vara hemma nästa vecka eller inte. Om hon är hemma ställer det till sig för mig då jag har mycket på min agenda. Bland annat besök hos min nya psykolog som jag verkligen inte vill missa, otroligt viktigt för mig att gå dit då jag som sagt känner mig som ett känslomässigt vrak och mår inte alls bra. Troligtvis börjar jag med att ha en henne hemma på måndag för att se hur situationen blir.

Men visst blåser det förskräckligt mycket ute? Vakna i natt på grund av märkliga drömmar, hörde sedan regnet smattra mot fönstret och vindarna som slog mot huset. Trodde nästan träden skulle fall ner. Nu i skrivande stund verkar det lugna ner sig lite.
Vi ska iallafall gå över till pappa och ha lite fredagsmys. Har bakat idag inför helgen och tänkte ta med mig lite av fikat till dem. Vad jag har bakat får ni se imorgon. Kommer bli veckans recept!

Önskar er en trevlig helg om jag inte kikar in här mer idag!

Gillar