Bjuder på en outfit

Bjuder på en outfit för engångs skull. Långärmad tröja som jag har ägt i tio år. Snacka om kvalité. Tror att jag köpte den på Carlings en gång i tiden, hoppas innerligt att deras kläder har samma kvalité än idag.

Skulle ha haft min första riktiga tjejkväll ikväll men den blev inställt men förhoppningsvis blir det av imorgon. Istället försöker jag gå vidare och vara lite produktiv istället för att få en inre frustration av att det blir inställt. Jag måste arbeta på att inte låta världen rasa bara för att det inte blir som planerat. Just nu gör jag ett bra jobb men det blev lite "jaha vad gör jag nu?". Efter lite leenden från Sandrea tog jag självporträtt och sedan kom jag på vad jag ska göra med kvällen. Arbeta med bloggen och youtube. Sådant jag tycker är roligt. Sedan kanske jag öppnar en av tre påsar med linschips och myser ner mig med Sandrea framför TVn.
Ser det från den ljusa sidan, hemmet blev ordentligt städar iallafall. Blir alltid en extra spark i baken när du vet att du ska få besök. Nu är det bara hoppas på att det går som vi vill och det blir tjejkväll imorgon istället.

Gillar

Kommentarer