Besiktning godkänd

Det var länge sen vi besökte BVC men idag var det dags igen. Damen är 1½ år om två dagar. Hjälp. Bokade in besökt för när hon är två år när vi ändå var där.

Sandrea briljerade där. Visade hur duktig hon är på att prata, vår sköterska sa att det var mer än vad dom förväntar sig för någon i hennes ålder. Både jag och Gubben blev otroligt stolta. Motoriken satt på sin plats. Hon fick bygga med klossar och rita. Även städa efter sig. Förstå vad en menar var inga problem.
82 centimeter lång har hon blivit och en vikt på 12,6 kilo. Hon följer sin kurva otroligt fint och har alltid gjort det. Som bebisar får dom har extra hull men sen ska det plana ut lite vilket det göra när dom rör på sig mycket. Få en flickkropp som hon sa. Besiktningen av henne blev godkänd ännu en gång. Till sist fick hon spruta mot mässlingen och röda hund, det som var jobbigt av allt. Kom på innan att jag inte visste hur jag skulle trösta henne efter eftersom jag inte ammar längre men det gick bra. Hon grät bara en liten stund och när vi kom hem fick hon glass som belöning.

Gillar