Bädda ner mig och inte röra en fena.

Önskar jag kunde spendera hela dagen i sängen. Bädda ner mig och inte röra en fena. Sitta med en kopp te i ena handen och en bok i andra. Eller sova så länge som jag behöver.

Febern kom smygandes igår kväll med sin frossa. Lagom till att Sandrea börjat återhämta sig från sina sjukdagar. Nu har hon energi medan min mer eller mindre ligger på noll. Ska knapra alvedoner, försöka hålla energin uppe. Göra mitt bästa. Sysselsätta den lilla damen på bästa sätt. Gav henne igår en toarulle att rita på för att skapa lite variation. Något nytt. Borde kanske investera i lite mer pyssel åt henne.

Vädret är inte speciellt tilltalande för att gå ut heller med eller utan sjukdom. Idag blåser det stormvindar med regn i luften och igår var det regn. Ändå gick vi ut i regnet tio minuter igår då det inte blev av att morfarn rastade henne. Kanske inte var det bästa för mig men hon behövde stimulans. Kanske får tvinga oss ut idag också. I så fall behövs en rejäl vila innan dess.
Försöker göra mitt bästa att inte tycka synd om mig själv, tillhör inte min natur att tycka synd om mig själv men skulle inte sitta fel med att bli ompysslad eller att någon avlasta mig med Sandrea. Drömma kan man alltid göra.

#bestofnouw

Gillar