Avslappnande lördag

God morgon! Har ni haft en fin lördagsmorgon hittills? Här blev det sovmorgon för första gången på länge, trodde dock ett tag att det var kört när Sandrea började babbla sex på morgonen och Apollo kom upp och gjorde henne glad. Lyckades få henne att somna om och sedan vakna jag av ett nytt babbel och till min förvåning var klockan nästan halv nio. Det var då att bara hoppa upp ur sängen, göra snabbkaffe och en flaska till Sandrea. Såklart ge Enzo frukost. Hade dock inte kunnat tro och hjärnan tror fortfarande inte att morgonen har passerat då det är så mörkt ute. Lite sjukt att solen ha inte visat sig en enda sekund i under december.

Idag är planen att lägga lite tid på att redigera video, tvätta och slappa. Inte allt för höga krav på mig själv. Om vädret tillåter tänkte jag att vi ska ut och busa med Enzo vid fotbollsplanen mitt på dagen och avsluta med en dusch vilket lär behövas med tanke på hur blött det är ute.
En har ju inte haft lust att vara ute längre än nödvändigt på grund av vädret de senaste dagarna. Känner ändå att vi får trotsa vädergudarna idag. Får slänga ner Sandrea i vagnen men regnskydd om det skulle behövas. Kommer väl inte gå ut i spöregn men lite duggregn ska vi nog klara.

Helt enkelt en skön och avslappnande lördag framför oss.

Gillar

Kommentarer