Åtta veckor

God morgon mina sköna bönor! Nu är vi inne i en period med mest morgoninlägg men det beror på att jag har haft fullt upp. När mamma har åkt ska jag försöka få in våra rutiner och förhoppningsvis hittar jag lite mera tid för bloggen då. Planen är att ha ett städschema, schema för Enzo och ett för vad jag ska göra med min "fritid" (det vill säga bloggen och youtube). Ska även föröska få in rutiner för Sandrea så att jag får mitt att fungera.

Igår hade jag hela förmiddagen för mig själv med Sandrea. Mamma var iväg och testade sig för covid-19 inför resan hem till Malta. Det var den perfekta uppvärmningen inför att mamma åker och vi blir helt själva. Vi tittade på serie medan det ammades och när hon somna lyckades jag duscha och städa, lagom till att hon vakna hann jag slänga in en maskin med tvätt. Kände efter det att jag verkligen kommer att fixa detta. Jag är nervös inför att mamma åker och att vi blir helt själv men det var otroligt skönt att vara själva och när vi fick en sådan perfekt förmiddag då fick jag en dos av självfötroende.
Sandreas gudmor kom förbi på en fika strax efter att mamma kom hem. Så härligt att kunna träffa Petra igen och bortskämt att kunna vara spontana och träffas när man vill. Vi kommer att umgås en hel del nu. Ta vara på möjligheten. Tidigare har det blivit ungefär en gång om året som vi träffats då vi har bott så långt ifrån varandra men nu är det lyx att bara ha 10 minuter med buss.
Idag blir lilltjejen 8 veckor. Tiden går så fort. Känns sjukt att för åtta veckor sen vid den här tiden låg hon fortfarande i min mage. Hon har vuxit så mycket sen dess. Från att ha väkt 3,05 kilo till att närma sig 5 kilo. Min stora tjej. Min solstråle. Tänk vad livet kan förändras. Ser framemot vår framtid ihop och all tden kommer att erbjuda.

Gillar

Kommentarer