Att göra en måndag

Hej måndag! Blev en oplanerad sovmorgon idag. Hade väckarklocka på sju men Sandrea tyckte vi skulle sova till nio så vi missade vårt morgonkaffe med gubben tråkigt nog. Nu sitter jag här med morgonkaffet. Känner mig knappt vaken än. Känner mig ändå rätt utvilad kanske till och med för mycket sömn. Ibland kan en bli seg av för mycket sömn också. Ett bra tecken på att balans är väldigt viktigt. Lagom är bäst.

Dagens att göra

  • Packa ryggsäcken
  • Lägga plånbok och pass i magväskan
  • Tvätta
  • Rensa kylen
  • Börja redigera en video

Det är en regnig dag vilket betyder att vi inte kommer ut och gå som vanligt. Emellan det som ska göras idag kommer jag sitta och mysa med Sandrea. Kanske läsa en bok eller fortsätta med Supernatural. Har blivit mycket serier för mig senaste tiden. Har precis sett klart Game of Thrones efter att ha kämpat med den i några år. Har alltid behövt en paus när jag har sett en säsong eller för många avsnitt. Det är så otroligt komplex handling och har ibland blivit för mycket men nu är den äntligen avslutad. Nu kan jag fokusera på andra serier.

Vad ska ni göra idag?

Gillar

Kommentarer

Baraaanni
Baraaanni,

tråkigt med regn, men då har man all rätt att bara sitta och mysa glo serie. Håller med att GoT kan vara komplex men älskar serien dock jävligt bummed över sista säsongen. Idag ska jag också mysa med bebis har haft lång ledigt och imorgon är det tillbaka till jobbet.

nouw.com/baraaanni
taylorsroom
taylorsroom,
Ja det var ett oväntat slut, har ingen aning om det stämmer överens med böcker men det var spännande in i det sista 😃
nouw.com/taylorsroom